Príbeh značky RYOBI

Inovácie v službách používateľov

 

Sme jeden z najväčších a najväčších výrobcov elektrického náradia na svete. V Ryobi® sme zaviazaní k poskytovaniu vynikajúceho výkonu a spoľahlivosti. Vybudovali sme si pevnú a efektívnu povesť tým, že rozjímame práve o tom, čo presne ľudia od svojho náradia potrebujú tak, aby ste v domácnosti mohli povesti tým, bektivz.jině a pracovat z.jiněhodl Expand-It™, Autoshift™, Touchstart™… mnoho nových funkcií, ktoré robia kutilstvo a záhradníctvo jednoduchšie a jednoduchšie.

 

Ryobi® sa zavazuje k udrzatelnemu rozvoji

 

Životné prostredie je vecou každého z nás, a Ryobi® nie je výnimkou. Závazek Ryobi je vyjádřený prostřednictvím programů jako je One+ Tool System™, ktorý zvyšuje počet zbytečných akumulátorov a potrebných nabíječek, a niektorých elektronických zapalovacích systémov per menej znejčišťy motor.

Za prísneho dodržiavania platných noriem proti znečišťovaniu životného prostredia pri navrhovaní svojich výrobkov, hrá spoločnosť Ryobi® roli vo vzťahu k životnému prostrediu tým, že spĺňa európske bezpečnostné normy, ktoré sú ale za jedny z najprísnejších, napríklad smernice WEE a RoHS.

 

Sila skupiny

 

Ryobi® je značka medzinárodnej skupiny Techtronic Industries (TTI), čo je globálny výrobca elektrického a benzínového náradia. Záväzok skupiny TTI k inovačnému a kvalitnému potvrdeniu jej pozície lídra na trhu s náradím, záhradnými a bytovými dekoráciami, s kompletným portfóliom značiek od akumulátorového elektrického náradia až po laserové meracie príslušenstvá

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz